Okulumuz Hakkında

Çatalsu İlkokulu
Çatalsu Köyü Oğuzeli/GAZİANTEP
05541335150
0
https://catalsuilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Çağın gerekleri ile donanmış , özgür düşünen bireyleri yetiştiren uygun eğitim ortamları sağlamak için varız. Kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten üstün yetenekli bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

0
Öğretmen :3
Öğrenci :39
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1130
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

8:40-14:20

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Sobalı

Servis Bilgisi

SERVİS YOK.

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz;Gaziantep il merkezine 28 km, Oğuzeli ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz köy merkezi ve Sığmaz mezrasından oluşmaktadır.Köyde 110-120 hane bulunmaktadır. Köyden şehre devamlı göç olmaktadır. Köy düzlük bir alana kurulmuştur.Köyde Akdeniz iklimi etkilidir.Yakın bir zamana kadar sulu tarım çok fazlayken su kaynaklarının azalması ve yok olmasıyla tarım büyük ölçüde azalmıştır. Taşyazı köyü,Beşdeli köyü,Yazılı köyü,Bekit mezrası ve Kerel başlıca komşulardır.Bunların içinde Taşyazı ve Yazılı da ilkokulları mevcuttur.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları